Hieman minusta

Olen Heli, energiahoitaja, meedio ja selvänäkijä.

Jo lapsena minulla oli kaverit keitä muut eivät nähneet. Viihdyin hyvin "yksikseni", vaikka olin sosiaalinen. Edelleenkään minulle ei ole ongelma olla yksin, ei myöskään ihmisten kanssa. 

Vasta aikuisena aloin ymmärtää paremmin mihin minua oli valmisteltu koko elämäni ajan. Kun opiskelut ja pahimmat työelämän ruuhkavuodet olivat ohitse aloin ymmärtää alkaa etsiä vastauksia kokemiini ja näkemiini asioihin, sekä siihen mitä käsissäni tapahtui. Näin ollen lähdin seuraamaan henkistä polkuani. Eteeni alkoi ilmaantua ihmisiä ketkä osasivat kertoa minulle omien kokemustensa kautta mitä tämä kaikki tarkoittaa, siitä mistä tässä on kyse alkoi pikkuhiljaa avautua. He toivat eteeni myös paljon kirjallisuutta ja koulutuksia joista valita mitkä kuuluivat sillä hetkellä minulle ja mitkä eivät.

Polkuni on kuljettanut minua ReiKi -kurssien kautta Intuitiivisen energiahoitajan koulutukseen. Olen saanut UudenAjan kanavointivalmennuksen, valmistuin keväällä 2014.

Lisäksi olen kurssittanut itseäni erilaisiin hemmotteluhoitoihin, sekä Suomen Energiahoitajien koulutuksilla energeettiseen jäsenkorjaukseen ja tunnekehon hoitoon.

Jo alusta asti on ollut selvää, että tehtäväni on olla sanansaattaja ja tuoda viestejä henkimaailmasta. Rakkailtamme, ketkä ovat siirtyneet ikuiseen valoon ja rakkauteen.
Minulle tähän asti merkittävin tapahtuma meedion tehtävässäni on ollut toimia kirjan kanavana. Kirja odottaa vielä loppusilauksia päästäkseen etsimään kustantamoa. Kaikki tapahtuu ajallaan ja juuri siihen tahtiin kun sen on tarkoitus. Sen olen tässäkin projektissa oppinut ettei asioita voi nopeuttaa ilman, että se aiheuttaa vastoinkäymisiä ja pettymyksiä.
Lisäksi minua "valmennetaan" jatkuvasti henkimaailman puolelta ja oppimaani testaillaan mitä erikoisemmin tavoin arjessani.

Luontoyhteys ja intuitiivinen kirjoittaminen ovat korostuneet matkani aikana kahdeksi todella suureksi voimaannuttajaksi ja ajatusten järjestäjäksi. Kirjoittaminen on myös antanut elämääni joukon upeita naisia keiden kanssa jakaa omaa, sensuroimatonta tekstiä ja saada lempeää palautetta. Tämä on antanut minulle paljon itseluottamusta kirjoittamiseen ja syvimpien syövereiden kaiveluun kynän ja paperin avulla.

Ikinä en kuitenkaan voi tulla valmiiksi, joten ilolla ja kiitollisena tästä kaikesta saamastani kuljen tätä vastaanottamaani polkua.

Haluan auttaa Sinua tällä yhteisellä valon ja rakkauden matkallamme.