Metamorfinen tekniikka

Käsittely on erinomainen stressin lievitykseen!
Sinun ei tarvitse riisuutua kuin sukista istuntomme ajaksi.

 

Vapaudu vaivoista ja stressistä niin fyysisellä, emotionaalisella kuin mentaalitasolla. Kulje kohti valoa!

Tekniikassa käsitellään selkärangan heijastusalueita jalkaterissä, käsissä ja pään alueella, kevyellä kosketuksella, joka ei ole manipuloivaa hoitoa, hierontaa eikä terapiaa. Henkilön ei tarvitse riisuutua.

Menetelmä saa henkilön oman elämänvoiman avulla aikaan metamorfoosin, muodonmuutoksen. Kuten luonnossa toukasta kehittyy kotelovaiheen jälkeen perhonen.

Käsittelyä tekevä henkilö on vain katalysaattorin asemassa. Hän ei suuntaa omaa tahtoaan tai energiaansa käsiteltävään henkilöön. Eikä yritä oman ajattelunsa avulla muuttaa käsittelyä saavaa millään tavoin.

Metamorfinen tekniikka on syvärentouttavaa. Se voimaannuttaa ja vahvistaa intuitiota. Oikealla tavalla tehdyssä käsittelyssä tapahtuu muuntuminen (transformaatio) ja tulokset ovat yleensä pysyviä.

Käsittelyä saaneet ovat kertoneet saaneensa lisää voimaa vaikeisiinkin ratkaisuihin ja löytäneet uudelleen ilon elämäänsä. Myös monenlaisia fyysisiä vaivoja on poistunut. Useat ovat kertoneet rentoutuvansa paremmin ja stressin helpottuneen.

Vaikutukset ovat aina yksilölliset. Toisille tulokset ovat välittömät, toisille ne tulevat viiveellä.

Tekniikka sopii kaikille vauvasta vanhukseen. Sopii erityisen hyvin raskaana oleville ja saattohoidoksi. Menetelmällä on saatu hyviä tuloksia ylivilkkaille lapsille ja lukihäiriöstä kärsiville.

 

Teksti: Arja Ahonen