Esittelyt palveluista

Energiahoito

Luonnollinen tasapaino on perustila johon sinut on luotu ❤ 
Se on valmiina sisälläsi, miksi et nauttisi siitä joka päivä?


Energiahoidossa toimin universaalin rakkauden lähteestä tulevan hoitavan ja rakkaudellisen energian kanavana. Energia ei tule minusta, vaan johdatan sen käsieni kautta hoidettavaan. Energia on korkeavärähteistä, puhdasta, hoitavaa ja tasapainottavaa. 

Kun kolhimme itseämme tai joku läheinen kolhii itseään laitamme vaistomaisesti käden kipeän kohdan päälle. Kyseessä ei ole pelkästään symbolinen ele vaan konkreettinen värähtelyiden tasaaminen. Kipeän kohdan värähtely on alhaisemmalla taajuudella kuin terveen kohdan ja kun tämän kipeän kohdan läheisyyteen tuodaan korkeammin värähtelevää, rakastavaa energiaa, alkavat värähtelyt tasapainottua.

Energiahoito vaikuttaa avaamalla hoidettavan kehon energiakanavia ja antaa tällä tavoin lisäenergiaa sekä tasapainottaa kehon omaa energiaverkkoa. Hoidon seurauksena kehon oma vastustuskyky kasvaa, paranemisprosessi ja luonnollinen paraneminen nopeutuvat. 

Hoidon aikana hoidettava makaa hoitopöydällä vaatteet päällä. Valitsethan vaatteet joissa on mukava olla. Hoidon taustalla soi rentouttava musiikki.


Metamorfinen tekniikka

Käsittely on erinomainen stressin lievitykseen!


Sinun ei tarvitse riisuutua kuin sukista istuntomme ajaksi.

Vapaudu vaivoista ja stressistä niin fyysisellä, emotionaalisella kuin mentaalitasolla. Kulje kohti valoa!

Tekniikassa käsitellään selkärangan heijastusalueita jalkaterissä, käsissä ja pään alueella, kevyellä kosketuksella, joka ei ole manipuloivaa hoitoa, hierontaa eikä terapiaa. Henkilön ei tarvitse riisuutua.

Menetelmä saa henkilön oman elämänvoiman avulla aikaan metamorfoosin, muodonmuutoksen. Kuten luonnossa toukasta kehittyy kotelovaiheen jälkeen perhonen.

Käsittelyä tekevä henkilö on vain katalysaattorin asemassa. Hän ei suuntaa omaa tahtoaan tai energiaansa käsiteltävään henkilöön. Eikä yritä oman ajattelunsa avulla muuttaa käsittelyä saavaa millään tavoin.

Metamorfinen tekniikka on syvärentouttavaa. Se voimaannuttaa ja vahvistaa intuitiota. Oikealla tavalla tehdyssä käsittelyssä tapahtuu muuntuminen (transformaatio) ja tulokset ovat yleensä pysyviä.

Käsittelyä saaneet ovat kertoneet saaneensa lisää voimaa vaikeisiinkin ratkaisuihin ja löytäneet uudelleen ilon elämäänsä. Myös monenlaisia fyysisiä vaivoja on poistunut. Useat ovat kertoneet rentoutuvansa paremmin ja stressin helpottuneen.

Vaikutukset ovat aina yksilölliset. Toisille tulokset ovat välittömät, toisille ne tulevat viiveellä.

Tekniikka sopii kaikille vauvasta vanhukseen. Sopii erityisen hyvin raskaana oleville ja saattohoidoksi. Menetelmällä on saatu hyviä tuloksia ylivilkkaille lapsille ja lukihäiriöstä kärsiville.

Teksti: Arja Ahonen

Kuumakivihieronta

Rentouttaa kehosi ja mielesi


Kuumakivihieronta on vanha hoitomuoto, sitä käytettiin jo tuhansia vuosia sitten osana itämaista lääketiedettä mm. Intiassa, Tiibetissä ja Hawaijilla. Kuumakiviä on käytetty mm. puhdistushoidoissa, hermostollisten ongelmien ja kiputilojen hoidoissa.
Vaikutus on voimakkaasti stressiä laukaiseva, rauhoittava ja rentouttava.

Kuumakivihieronnassa käytän luonnon hiottuja basalttikiviä. Ne ovat tasaisia ja tuntuvat iholla pehmeiltä. Kivet lämmitetään, ne sitovat lämpöä pitkään ja luovuttavat sitä hitaasti ja tasaisesti.

Pehmeästi iholla liukuvat öljytyt kivet luovuttavat hoitajan käsien avulla lämpöä syvälle lihaksiin miellyttävästi, ja koko keho syvärentoutuu. Kuumakivihieronnassa käytetään käsiä, lämpimiä basalttikiviä ja luonnollista öljyä esim. kookosöljy. Halutessasi voit valita hierontaöljyn sekaan eteerisen öljyn (sitruuna, greippi, appelsiini).

Hoidon taustalla soi rentouttava musiikki.

Viestejä henkimaailmasta

Meediointi on viestien välittämistä henkimaailmaan siirtyneiltä


Käytännössä otan yhteyttä sinun haluamaasi edesmenneeseen, ja mikäli hän on käytettävissä henkimaailmassa voimme keskustella hänen kanssaan. Minä toimin hengen äänenä, ja välitän tunteet ja viestit parhaani mukaan, hän kuulee koko ajan kaiken mitä puhumme keskenämme, onhan hän seurassamme.

Mikäli henki ei ole käytettävissä henkimaailmassa saan siitä tiedon ottaessani yhteyttä häneen.

Syitä on useita, mm. hän on jo inkartoitunut uudelleen maapallolle tai ei halua olla missään tekemisissä maapallon energioiden kanssa. On myös mahdollista ettei hän ole vielä noussut Valoon.

Hengillä on vapaa tahto, aivan kuten meilläkin täällä olevilla, eikä heitä voi käskeä tulemaan.

Toinen vaihtoehto on ns. spontaani yhteys, eli henkimaailmasta viestiä tulee tuomaan joku sinun tuttusi, joka sinun täytyy tunnistaa minun kuvailuni perusteella, minähän en häntä tunne. Viestin tuoja voi olla myös henkioppaasi.

Tätä spontaania meediointia ovat kaikki ryhmätilaisuudet.

En välitä viestejä matalan energiatason hengiltä, vaan kaikki viestit ja viestin tuojat tulevat Valon ja Rakkauden kautta.

Meedioinnit ajanvarauksella vastaanotollani Kajaanissa tai puhelimitse.