Hieman minusta

Olen Heli, energiahoitaja sekä meedio.

Jo lapsena minulla oli kavereita joita muut eivät nähneet. Viihdyin hyvin yksikseni, vaikka olin sosiaalinen. Edelleenkään minulle ei ole ongelma olla yksin eikä ihmisten kanssa.

Vasta aikuisena aloin ymmärtää, mihin minua oli valmisteltu koko elämäni ajan. Kun opiskelut ja pahimmat työelämän ruuhkavuodet olivat ohitse, ymmärsin, että oli alettava etsimään vastauksia kokemiini ja näkemiini asioihin sekä siihen, mitä käsissäni tapahtui. Lähdin seuraamaan henkistä polkuani. Eteeni alkoi ilmaantua ihmisiä, jotka osasivat kertoa minulle omien kokemustensa kautta, mitä tämä kaikki tarkoittaa. Se, mistä tässä on kyse, alkoi pikkuhiljaa avautua. He toivat eteeni paljon kirjallisuutta ja koulutuksia. Niistä saatoin valita, mitkä kuuluivat sillä hetkellä minulle ja mitkä eivät.

Polkuni on kuljettanut minua ReiKi -kurssien kautta intuitiivisen energiahoitajan koulutukseen. Olen saanut UudenAjan kanavointivalmennuksen, josta valmistuin keväällä 2014.

Olen kurssittanut itseäni erilaisiin hemmotteluhoitoihin sekä Suomen Energiahoitajien koulutuksilla energeettiseen jäsenkorjaukseen ja tunnekehon hoitoon.

Alusta asti on ollut selvää, että tehtäväni on olla sanansaattaja. Tuoda viestejä henkimaailmasta, rakkailtamme, jotka ovat siirtyneet ikuiseen valoon ja rakkauteen.


Tähän asti merkittävin tapahtuma meedion tehtävässäni on ollut toimia kirjan kanavana. Kirja odottaa vielä loppusilauksia päästäkseen etsimään kustantamoa. Kaikki tapahtuu ajallaan ja juuri siihen tahtiin kuin on tarkoitus. Sen olen tässäkin projektissa oppinut, ettei asioita voi nopeuttaa ilman, että se aiheuttaa vastoinkäymisiä ja pettymyksiä.
Lisäksi minua "valmennetaan" jatkuvasti henkimaailman puolelta ja oppimaani testaillaan mitä erikoisimmin tavoin arjessani.

Luontoyhteys ja intuitiivinen kirjoittaminen ovat korostuneet matkani aikana kahdeksi todella suureksi voimaannuttajaksi ja ajatusten järjestäjäksi. Kirjoittaminen on antanut elämääni joukon upeita naisia, joiden kanssa jakaa omaa, sensuroimatonta tekstiä ja saada lempeää palautetta. Tämä on antanut minulle paljon itseluottamusta kirjoittamiseen ja syvimpien syövereiden kaiveluun kynän ja paperin avulla.

Koskaan en kuitenkaan voi tulla valmiiksi, joten ilolla ja kiitollisena kaikesta saamastani kuljen tätä vastaanottamaani polkua.